Bilen får sig en rejäl uppgradering

Bilen får sig en rejäl uppgradering

maj 9, 2020 Av Av admin

Dags att rusta upp min lilla pärla och denna gång blir det ett litet hjälpmedel för en av Sveriges sämsta förare när det gäller att parkera. För två veckor sedan monterade jag en backkamera på min bil. Detta efter att jag under en längre tid känt att jag inte har full sikt bakåt när jag kör. Det kanske är åldern, vad vet jag, men tacksamheten över att äntligen få känna att man ser både framåt och bakåt är otroligt skön.

Hur som helst så blev jag väldigt överraskad över hur enkel kameran faktiskt var att montera. Jag tog en trådlös variant och det tog inte lång tid innan den satt på plats. Jag känner mig nu betydligt säkrare i trafiken, både för min egen del men även för andras. Den största skillnaden märkte jag när jag fickparkerade första gången men kameran installerad. Det var en helt annan upplevelse och aldrig  har jag nog använt så få rattutslag som då. Innan jag köpte denna eminenta kamera så gick jag i all enkelhet igenom utbudet på marknaden. Jag brukar försöka att inte stirra mig blind på priser då jag föredrar att se mina inköp som investeringar. Dock visade det sig att det backkamerasystem jag faktiskt föredrog även var det som hade den bästa prislappen.

Veise är en känd leverantör av backkamerasystem och kameran jag valde var mer än prisvärd. Jag är även glad att den var EMC-godkänd då jag har en del annan elektronisk utrustning i bilen som jag inte vill ska slås ut på grund av radiostörningar.